Мебели Класико

Мебели

УслугиНовиниПартньориЗа НасКонтакти

Партньори

Новини
Зареждане...

КАНОР

Класико предлага цялата продуктова гама на мебели с марката Канор. Фирмата ни е официален дистрибутор за Югозападна България.

ТЕДИВА

Фирмата е водещ производител на мека и корпусна мебел. Всички продукти на Тедива можете да откриете в магазините на Класико.

Детски стаи FORMINI

Класико е официален вносител за България на детски стаи с марката ForMini, произведени от Modulya.

Кухни PREGO

Производител на висококачествени кухни. Цялото многообразие от изделията с марка Прего, може да откриете в магазините на Класико в страната.

ЕВРОДОМ

Фирмата е специализирана в производството на мебели от МДФ с лаково покритие. Ориентирани към по-широк кръг клиенти, с амбицията за задоволяване изискванията на масовия потребител и с развитието на технологиите, Евродом продължава и до днес да предлага на своите клиенти високо-качествени, стилни и елегантни продукти, както за вътрешния така и за световния пазар.

TEKA

"ТЕКА индустриал" АД е мултинационална компания, базирана в Испания, с над 5000 служители по целия свят. Гамата на "ТЕКА Груп" включва широк диапазон от битово и професионално оборудване за кухня и баня, иноксови контейнери и електроника. ТЕКА успя да се наложи, като една от най-добрите марки при производството на вградени електродомакински уреди, мивки и смесители за кухня и баня.

LEKS GROUP

Лекс Груп АД е единствената международна компания на Балканите, тясно специализирана във вноса и реализацията на кухненски уреди за вграждане, аспиратори и мивки. През 2004 година Лекс Груп патентова за всички европейски държави търговската марка EUROLUX, предлагаща най-голямата гама от уреди за вграждане за модерната кухня. Днес фирмата се гордее и с втората си търговска марка LINO, която вече започна да се налага на пазара. Лекс Груп е и представител на водещите производители Faber и Nardi. Изключително преимущество за фирмата е изградената собствена сервизна мрежа, която Лекс Груп непрекъснато разширява, усъвършенства и развива.

PYRAMIS

Пирамис е един от най-големите производители на мивки във света. Заводът на Пирамис в Солун е едно истинско постижение. Производствените съоръжения покриват площ от 30 000 кв.м., като имат производствена мощност от 5000 мивки дневно. Пирамис е един от световните лидери в производството на неръждаеми мивки, гранитни мивки и батерии за кухня. В последните години фирмата започна и производство на кухненски уреди за вграждане - абсорбатори, фурни, котлони, съдомиялни машини, хладилници.

MATRAX

Матракс е водещ дистрибутор на стоки за съня в Югоизточна Европа. Под шапката на Матракс влизат световни брандове като Magniflex, Pierre Cardin, Schlaraffia, Sealy, Setex, Dunlopillo.

LIEBHERR

Като специалист в областта на производството на хладилници и фризери вече повече от 50 години Либхер последователно разработва и реализира нови и убедителни продуктови решения. При никоя друга марка в областта на големите електроуреди няма толкова много потребители, които решават да закупят нов продукт, за да останат верни на марката, както при фирма Либхер.

JetCredit

JetCredit е бърз и достъпен потребителски кредит за покупки на стоки на изплащане. Близо 70% от българите познават услугата JetCredit и я посочват на първо място сред кредитите на небанкови финансови институции.

EFG Лизинг

EFG Лизинг е лизинговата компания на "Юробанк и ЕФ ДЖИ България" АД